Musical
Archief

HELLO, DOLLY!

BELANGRIJK NIEUWS
De Rijksoverheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is het verbod op evenementen (tot 1 juni). Als internationale evenementenlocatie volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Indien u voor deze show kaarten heeft gekocht bij MartiniPlaza ontvangt u persoonlijk bericht over een nieuwe datum of restitutie van uw kaarten.

Over de voorstelling

Met maar liefst vijf verschillende producties en 14 Tony Awards is HELLO, DOLLY! een van de populairste en meest gespeelde Broadway musicals ooit. Er is een nieuwe reeks voorstellingen toegevoegd: de voorstelling is van 18 t/m 29 november opnieuw te zien naar MartiniPlaza Theater!

Het verhaal

HELLO, DOLLY! vertelt het komische verhaal van Dolly (Simone Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor de rijke, norse ondernemer Horace (Paul de Leeuw/Jörgen Raymann) beseft ze dat deze man ideaal is voor… haarzelf!

Dagblad van het Noorden ⭐⭐⭐⭐
"Het is een huiveringwekkend pakkend tafereel"
"Fenomenaal, zowel vocaal als in tekstbehandeling"

Trouw ⭐⭐⭐⭐
"Alle disciplines werken ultiem samen om succesvol climax op climax te stapelen in deze feelgood musical"
"Dik twee uur spektakeltheater waar Broadway een puntje aan kan zuigen"  

Simone Kleinsma

Simone Kleinsma: “Ik heb het geluk gehad dat ik toevallig vorige zomer Bette Midler in de voorstelling heb gezien. Het was fantastisch en zij is een groot voorbeeld. Dolly was altijd al één van de rollen op mijn wensenlijstje; het spelen van een charmante diva met een rits mannen die om mij heen dansen, een prachtig decor, kostuums, veren… alles erop en eraan. Een suikertaart van een voorstelling, heerlijk! Ik heb ‘JA’ gezegd op deze rol omdat we met deze voorstelling alle glamour en grootsheid naar de Nederlandse theaters gaan brengen.”

Creatives

De regie van de geheel nieuwe Nederlandse productie wordt verzorgd door de internationaal succesvolle Amerikaanse regisseur Glenn Casale (o.a. Beauty and the Beast). De vertaling van het script wordt gemaakt door Jan Rot (o.a. Jersey Boys) en de choreografie wordt verzorgd door Daan Wijnands, winnaar van de meeste Musical Awards (vijf) voor een Nederlandse theatermaker ooit.

Cast
Simone Kleinsma, Paul de Leeuw, Jörgen Raymann, Freek Bartels, Marjolijn Touw, Martijn Vogel, Nandi van Beurden, Bart van Veldhoven, Annemarijn Maandag, Ger Otte e.a.

Stichting Theateralliantie presenteert theaterproducties in Nederland en België, die in samenwerking tussen producenten en theaters worden gerealiseerd. In samenwerking met MediaLane brengt de Theateralliantie de legendarische musical comedy HELLO, DOLLY! naar de theaters.

Een complete middag of avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Hello, Dolly! theaterschotel samengesteld (voor 17,50). Ook kunt u à la carte dineren. Op zondag 12 april kunt u voorafgaand aan de voorstelling brunchen voor 18,50 per persoon (vanaf 12.00 uur). 

Hello, Dolly! theaterschotel
Gegrilde kipfilet | Tijm/rozemarijnsaus | Macaronitaart met groenten en kaas | Frisse salade

Reserveer de theaterschotel, à la carte of het brunchbuffet via deze pagina of tijdens het bestellen van uw kaarten. 


MartiniPlaza theaterarrangementen

Met een theaterarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit! Bekijk het theaterarrangementen Hello, Dolly! hier.


Archief