Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

Deze voorstellingen stonden aanvankelijk gepland in december 2020.

Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht laat je de wereld zien door de ogen van iemand die met autisme leeft en daardoor alledaagse dingen soms als onbegrijpelijk ervaart. Tegelijk levert dat ook een volstrekt originele kijk op de wereld om ons heen op.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
donderdag 28-10-2021 20:00 uur € 37,20 - € 52,20 bestel
bestel
vrijdag 29-10-2021 20:00 uur € 37,20 - € 52,20 bestel
bestel
zaterdag 30-10-2021 20:00 uur € 42,20 - € 57,20 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Wij hanteren een maximum van 4 tickets per bestelling wegens de coronamaatregelen. Meer dan 4 tickets? Verdeel uw tickets dan over twee of meer boekingen.

Het wonderbaarlijke voorval

Maak kennis met Christopher, een 15-jarige jongen die met een vorm van autisme leeft. Christopher houdt van wiskunde, van lijstjes en patronen en hij spreekt altijd de waarheid. Van mensen begrijpt hij dan weer niet zo veel. Als Christopher de dode hond van zijn buurvrouw in de tuin aantreft en hij verdacht wordt van moord gaat hij op onderzoek uit om de dader te achterhalen. Tijdens zijn zoektocht komt Christopher achter onverwachte waarheden die zijn wereld op zijn kop zetten.

'It's about how little separates us from those we turn away from in the street. It's about how badly we communicate with one another. It's about accepting that every life is narrow and that our only escape from this is not to run away (to another country, another relationship, a slimmer, more confident self) but to learn to love the people we are and the world in which we find ourselves'. - Mark Haddon

The curious incident with the dog in the nighttime

De roman The curious incident with the dog in the nighttime van Mark Haddon was meteen bij verschijning in 2003 alom geliefd. Sindsdien zijn er wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht en won het boek diverse literaire prijzen. In 2012 volgde een eveneens zeer succesvolle toneelbewerking door The National Theatre in Londen die 7 Oliver Awards won en inmiddels over de hele wereld te zien is. Op Broadway sleepte de voorstelling diverse prijzen in de wacht waaronder 5 Tony Awards.

Dit is de eerste keer dat The curious incident with the dog in the nighttime in een Nederlandse vertaling te zien is. Deze productie van de Theateralliantie zal geregisseerd worden door Pieter Kramer met Mattias van de Vijver in de rol van Christopher.

Een complete avond uit

Maak uw avond compleet met een van onderstaande opties. Vanaf 17.00 uur is ons restaurant Inspirations geopend. Bestellen en/of reserveren kan hieronder of tijdens het bestellen van uw kaarten.

Hond in de nacht theaterschotel (€ 17,50 p.p.)

Runderstoof | Gekruide aardappelpuree | Seizoensgroenten | Rauwkostsalade

Borrel arrangement (€ 12,50)

Met een nagenieten arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar na de voorstelling.

Theater businessarrangement

Met een Theater businessarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!