Nieuws! Night Fever keert in januari terug naar MartiniPlaza met ‘Nights on Broadway’! Grootser, indrukwekkender en dit theaterseizoen slechts enkele malen in ons land te zien. Haal gelijk je kaarten in huis!
Familie

Het Zandkasteel

Op de piratenboot

Na het succes van de vorige shows komen de bewoners van Het Zandkasteel opnieuw naar het theater!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zondag 24-02-2019 14:00 uur € 18,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten & garderobe

Samen met Koning Koos beleven Prinses Sassa en Toto de mooiste avonturen. ‘Piraatje spelen’ blijft hun favoriete spelletje. Op het toneel worden ze echte piraten en gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar de schat. Prinses Sassa en Toto willen alles zelf oplossen, dat kan wel eens mis gaan… Maar als het lukt, glimmen ze van trots! De kinderen in de zaal willen vast en zeker met ze meevaren!

Het Zandkasteel – Op de Piratenboot is een vrolijke, leerzame en interactieve voorstelling. De show zit boordevol leuke liedjes uit de gelijknamige Z@ppelin tv-serie zoals de ‘Neuzenkriebeldans’. De kinderen in het publiek worden uitgenodigd om mee te dansen, zingen en bewegen.

Als de voorstelling voorbij is, mogen alle kinderen op het toneel komen en kunnen ze samen met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto!