Musical
Archief

Hij Gelooft in Mij

De André Hazes-musical

Het eerlijke verhaal van de grote volksheld

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.

Zeven jaar na de laatste opvoering komt Hij Gelooft in Mij terug in het theater! De succesvolle André Hazes-musical gaat vanaf januari 2022 op tournee en zal ook in MartiniPlaza te zien zijn.

Hij Gelooft in Mij, gecreëerd en geproduceerd door Stage Entertainment, vertelt het verhaal van onze grote volksheld ‒ oprecht, geestig en ontroerend. De hoofdrol is opnieuw voor Martijn Fischer, die onze geliefde volkszanger als geen ander gestalte weet te geven.

Nooit eerder werd een Nederlandse musical zo goed ontvangen als Hij Gelooft in Mij; de voorstelling ontving maar liefst vijf keer vijf sterren van de Nederlandse pers, vier Musical Awards waaronder ‘Beste Grote Musical 2013’ en vele lovende reacties van publiek. Sinds de première in november 2012 bleef de belangstelling voor Hij Gelooft in Mij onveranderd hoog. Het doek viel - na een vijfde verlenging, bijna 800 shows en meer dan 700.000 bezoekers – op 4 januari 2015.

Maar liefst 22 grote Hazes-hits illustreren de toppen van zijn succes, maar ook zijn persoonlijke dalen. Je hoort onder meer ‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Droomland’, ‘De Vlieger’ en natuurlijk ‘Zij Gelooft in Mij’. Boek nu!


WINACTIE Maak kans op een complete avond uit!
Boek nu je tickets voor Hij Gelooft in Mij – De André Hazes-musical en maak 2x kans op een complete avond uit! Wat krijg je? Een ontvangst-, pauze- en nagenieten arrangement. Zo staan er op ieder moment van de avond lekkere hapjes en drankjes voor jou en je gezelschap klaar. Wanneer je al een ticket hebt gekocht, doe je automatisch mee. Nog geen tickets gekocht? Doe dit dan snel en maak kans op deze te gekke prijs! De actie loopt t/m di 12 april!


Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur). Op de dag van de voorstelling na 15.00 uur bestellen kan alleen via de reserveerlijn.

Driegangenkeuzemenu (29,50 p.p.)

Met een driegangenkeuzemenu stelt u zelf uw eigen driegangenmenu samen uit een geselecteerd aantal gerechten.

Dagspecial (17,50 p.p.)

Varkenshaas medaillons | champignon roomsaus | aardappelgratin | verse groenten

Theaterschotel (18,50 p.p.)

Gebakken kabeljauw | kabeljauw, witte wijn-saffraan, kruidenpuree, seizoensgroenten, sla en garnituren.

Ontvangst- en pauzearrangement (9,50 p.p.)

Bij binnenkomst staat een kop koffie of thee klaar met een lekkernij. In de pauze staat er een pauzedrankje klaar met luxe nootjes en zoutjes.

Nagenieten arrangement (12,50 p.p.)

Heerlijk genieten na de voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje. Dit arrangement bestaat uit twee drankjes naar keuze en een heerlijk borrelplateau.

Theater businessarrangement

Met een Theater businessarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!

Hotel Theaterarrangement

Maak uw bezoek aan het theater extra bijzonder met een luxe hotelovernachting inclusief ontbijt.

Om alvast in de stemming te komen

Quotes uit recensies

 “Overtuigend gespeeld en bezongen.” ★★★★ De Volkskrant

 “Martijn Fischer in de rol van zijn leven.” ★★★★ Trouw

 “Diepe indruk.” ★★★★ De Telegraaf

"Ademt kwaliteit" ★★★★ NRC Handelsblad

Ontdek meer!

Meer weten over de musical Hij Gelooft in Mij? Scan de QR-code en ontvang het digitale programmaboekje. Je leest er alles over de cast en crew, het verhaal achter de musical en André Hazes, neem een kijkje achter de schermen en bekijk toffe scene beelden.

Cast

André Hazes - Martijn Fischer

André Hazes: Fabian Jansen

Rachel Hazes: Roosmarijn Luyten

Friedel van Galen: Annick Boer

Jan van Galen: Rutger de Bekker

Tim Griek: Mark Kraan

Conny: Dorien van Gent

Vander van André, Valkenier, e.a.: Dick Cohen

Ensemble: Willemien Dijkstra, Sterre Verschoor, Amanda Payne, Leanne Lena, Judith Boesen, Sebastiaan de Bie, Flen Huisman, Carlos de Vries, Maarten Hopman, Sanne Groenen, Celine Rietmeyer, Sven Blom en Iwan Oorburg.

Archief
Hij Gelooft in Mij