Show Dans

Holiday on Ice - Supernova

Journey to the Stars

Vanwege de coronamaatregelen en de verregaande en langdurige beperkingen die live entertainment opgelegd heeft gekregen, hebben ook wij onlangs het besluit moeten nemen om de Nederlandse tournee van Holiday on Ice - SUPERNOVA uit te stellen naar december 2021.
Hieronder vindt u de nieuwe speeldata.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
donderdag 16-12-2021 20:00 uur € 27,90 - € 59,90 bestel
bestel
vrijdag 17-12-2021 20:00 uur € 27,90 - € 59,90 bestel
bestel
zaterdag 18-12-2021 15:00 uur € 29,90 - € 69,90 bestel
bestel
zaterdag 18-12-2021 20:00 uur € 29,90 - € 69,90 bestel
bestel
zondag 19-12-2021 12:30 uur € 29,90 - € 69,90 bestel
bestel
zondag 19-12-2021 16:00 uur € 29,90 - € 69,90 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Wij hanteren een maximum van 4 tickets per bestelling wegens de coronamaatregelen. Meer dan 4 tickets? Verdeel uw tickets dan over twee of meer boekingen.

Na een periode van bijna vier jaar keert 's werelds populairste ijsshow HOLIDAY ON ICE eindelijk terug naar Nederland, met de spectaculaire nieuwe show SUPERNOVA!

Bij SUPERNOVA komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Voor de voorstelling zijn ongeveer vierhonderd kostuums gemaakt. De meerjarige Europese tournee is recent in Duitsland met groot succes in première gegaan.

CEO van HOLIDAY ON ICE en producer van SUPERNOVA Peter O’Keeffe over de nieuwe show: “SUPERNOVA is een schoolvoorbeeld van ons streven om het publiek te verrassen. Wij willen de bezoekers een onvergetelijke ervaring voorschotelen door acts van ’s werelds beste performers te combineren met de nieuwste technische mogelijkheden. We hebben een show kunnen creëren die het publiek niet snel vergeet. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om onszelf opnieuw uit te vinden, onze grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen. Ik ben heel erg blij dat we juist met SUPERNOVA onze comeback in Nederland kunnen maken, na een te lange afwezigheid.”

De creatieve leiding van SUPERNOVA is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser en winnaar van Olympisch goud en tweevoudig wereldkampioen namens Groot-Brittannië. Het kostuumontwerp is verzorgd door Stefano Canulli, haute couture ontwerper voor onder meer Thierry Mugler en Valentino. Het decorontwerp was in handen van Stufish, onder andere verantwoordelijk voor de live shows van Beyonce, U2, Madonna en Pink Floyd.

HOLIDAY ON ICE is in haar 76-jarig bestaan uitgegroeid tot ’s werelds meest populaire ijsshow. Inmiddels bezochten meer dan 333 miljoen mensen een van de shows.

Een complete avond uit

Maak uw bezoek aan HOLIDAY ON ICE extra bijzonder met een diner in restaurant Inspirations of met één van onze arrangementen.

Restaurant Inspirations

Op 16 t/m 19 december is ons restaurant geopend vanaf 17.00 uur en hebben we een speciale Holiday On Ice theaterschotel samengesteld (voor 17,50). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveren voor het restaurant kan via deze pagina.

Holiday On Ice Theaterschotel
Gegrilde zalmfilet | Antiboise | Wortelcrème | Aardappelgratin | Rauwkostsalad

Boek hier het Ontvangst- en pauze arrangement

Bij binnenkomst staat een kop koffie of thee klaar met een lekkernij. In de pauze staat in het theatercafé Chez Jacques een pauzedrankje klaar met luxe nootjes en zoutjes.

Boek hier het Nagenieten arrangement

Heerlijk genieten na de voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje. Dit arrangement bestaat uit twee drankjes naar keuze en een heerlijk borrelplateau.