Beurs Evenement

Huisje Boompje Baby

Hét baby & kids event van het Noorden

Op zoek naar het meest complete aanbod voor je baby of kindje? Kom dan naar het Huisje Boompje Baby event op 14 - 15 - 16 april in MartiniPlaza Groningen.

De kaartverkoop is nog niet gestart. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates. 

Hét baby & kids event van het Noorden

Op 14, 15 en 16 april 2023 waan je je volledig in de wereld van zwangerschap, baby’s, peuters en kleuters. Tijdens dit weekend laat je je inspireren, informeren en adviseren. Van kinderkamers, verzorgingsproducten, kleding, voeding, kinderwagens en speelgoed tot opvang of kraamzorgorganisaties.

15.000m2 aan baby/kids producten en inspiratie

Met ruim 120 deelnemers is er de gehele dag een uitgebreid aanbod. Er is een winkelstraat, zorg- en informatieplein en een foodplein met verschillende foodtrucks. Iedere dag worden er workshops, optredens en lezingen gegeven (zie programma). Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht, zij vermaken zich in de kids area.


Programma

  • Het programma is nog niet bekend. Bekijk hier het programma van 2022.


Sfeerimpressie

Bekijk op Instagram een sfeerimpressie van Huisje Boompje Baby Event 2022.


Winkelstraat | Shop till you drop! In de winkelstraat vind je een uitgebreid assortiment met onder andere de nieuwste en beste baby- en kindermerken, handgemaakte hebbedingen en de leukste musthaves van nu.

Lezingen & presentaties | Bezoek een lezing of presentatie en kom rijker thuis.

Foodtrucks

Zin in een drankje of wat lekkers? Strijk neer in een van de gezellige zithoekjes of haal wat lekkers bij een van de foodtrucks.

Zorg- en informatieplein

Op zoek naar informatie over bevallen, slaapcoaching, opvoeden, kraamzorg en voeding? Op het zorg- en informatieplein geven onafhankelijke experts (o.a. van het Martini Ziekenhuis) advies en informatie.

Kids play & joy

Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht: zij vermaken zich in de kids area.

Deelnemers

15.000m2 aan baby/kids producten en inspiratie. Zodra de deelnemers bekend zijn wordt het hier bekendgemaakt.

Samenwerking

Huisje Boompje Baby event wordt georganiseerd door Lyse Events en MartiniPlaza Groningen in samenwerking met partners BabyPlanet en Martiniziekenhuis Groningen.

Meer informatie via www.huisjeboompjebabyevent.nl.