Huub Stapel - Het huwelijk

Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is nu opnieuw solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show: Het Huwelijk.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
vrijdag 12-11-2021 20:00 uur € 31,5 - € 31,50 bestel
bestel

Exclusief servicekosten, inclusief garderobe en pauzedrankje

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut. Hij confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen!

Pers over 'Het Huwelijk'

De Volkskrant
‘Als gretig podiumartiest heeft hij het vermogen de zaal binnen tien minuten beet te pakken en niet meer los te laten’

De Theaterkrant
' Stapel is afwisselend innemend, geestig, melig...'

Trouw
‘Meesterlijk ook is hoe hij zijn publiek vanuit een schatermoment prompt stil kan krijgen voor wat serieuzere citaten tussendoor van uiteenlopende figuren als Carmiggelt, filosoof De Botton, Elsschot of Stapel zelf.’

De Limburger
‘Stapel is in Het Huwelijk een entertainer pur sang.’

1 huishouden per reservering| Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

Een complete avond uit

Maak uw avond compleet met een ontvangst- pauze- en/of nagenieten arrangement. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces.

Ontvangst- pauze- en/of nagenieten arrangement (€ 12,50)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.