Evenement
Archief

Ink&Cutz

Tattoo & Lifestyle Event

Loop je al een tijdje met een cool tattoo-ontwerp? Of ben je op zoek naar tattoo-inspiratie en wil je ter plekke getatoeëerd worden? Kom dan naar het Ink&Cutz Tattoo & Lifestyle Event!

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda


Ink

Ink&Cutz is zoveel meer dan alleen een Tattoo convention! Kom, ontmoet en krijg een tatoeage van je favoriete tattoo-artiesten! Ink&Cutz geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met meer dan 100 tattooartiesten van over de hele wereld. Ook is er een grote tattoo-wedstrijd waar de artiesten strijden om geweldige geldprijzen.

Cutz

Waar de 'Inkt' vloeit valt ook 'de Cutz', ook dit jaar zijn er weer een aantal echt getalenteerde kappers om je een nieuw kapsel te geven. Deze kappers zullen ook strijden in de barbierwedstrijd op het event.

Verder op het Ink&Cutz Tattoo & Lifestyle Event

Naast tattoos en barbers zijn er verschillende soorten live-acts, zoals: een rockband, urban dance act, een burlesque act, een vuurshow van de Dragon Girls, freak-show Christiaan Minda en the one and Only Emilio Gonzales, Americaaamazing en Rolf Show. Voor de kinderen is er dit jaar de kids-corner waar ze kunnen tekenen en schilderen.

Ben je al enthousiast? Er is meer! We hebben ook een live zaal- voetbalcompetitie, een basketbal demonstratie, Fifa-toernooi, darttoernooi en niet te vergeten de geweldige Caribische corner met multicultureel eten en drinken. Beleef deze ervaring op 25 en 26 mei!

Data en tijden

Zaterdag 25 en zondag 26 mei, 10:30 - 18:00 uur

Entree: 20 euro

Meer informatie is te vinden op deze website.

Archief