Evenement

Ink&Cutz

Tattoo & Lifestyle Event

Heb je een cool tattoo-ontwerp in gedachten? Of ben je op zoek naar tattoo-inspiratie? Kom dan langs bij het Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event!

Ink & Cutz geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met meer dan 100 tattoo-artiesten van over de hele wereld. Ook is er een grote tattoo-wedstrijd waar de artiesten strijden om geweldige geldprijzen.

Waar de 'Inkt' vloeit valt ook 'de Cutz', zo zijn er dit jaar weer een aantal echt getalenteerde kappers om je een nieuw kapsel te geven. Deze kappers zullen ook strijden in een barbierwedstrijd.

Op het Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event is veel diversiteit. Naast tattoos en Barbiers zijn er verschillende soorten live-acts zoals: Rockband, Urban dance act, Burlesque, een vuurshow van de DragonGirls, freak-show Christiaan Minda en the one and Only Emilio Gonzales, Americaaamazing en Rolf Show. Daarnaast is er een live straat- voetbalcompetitie, een basketbal demonstratie, fifa-toernooi, darttoernooi en niet te vergeten het geweldige Caribische corner met multiculturele eten en drinken.

Data

Zaterdag 25 en zondag 26 mei.
10:30 - 18:00 uur

Entree

Vanaf €19,97 per dag.

Ga voor tickets naar deze website.