Evenement

Ink & Cutz Tattoo and Lifestyle Event

Twee dagen lang meer dan 100 internationale tattoo artiesten, optreden rapper Hef, vuurshow, dragongirls , danceacts, sport, food, drinken en veel meer

De vijfde editie van Ink & Cutz Tattoo & lifestyle event.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 19-11-2022 11:30 uur bestel
bestel
zondag 20-11-2022 11:30 uur bestel
bestel

Tijd voor actie! Loop je al een tijdje met het idee om een tattoo te zetten of heb je een mooi ontwerp? Of ben je op zoek naar goede tattoo-inspiratie en wil je ook ter plekke getattooeerd worden? Kom dan naar het tweedaagse evenement Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event in MartiniPlaza Groningen.

Beleven en bekijken

Er is super veel te beleven en te bekijken, dit is meer dan een gewone Tattoo conventie! Ontmoet je favoriete tattoo artiest en laat een tattoo zetten door 1 van de aanwezige artiesten! Ink & Cutz geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met meer dan 100 tattooartiesten van over de hele wereld.

Tattoo- en barbierwedstrijd

En laten we de grote tattoo-wedstrijd niet vergeten waar de artiesten strijden om geweldige geldprijzen.

Ook dit jaar hebben we weer een aantal zeer getalenteerde kappers om je een nieuw kapsel te geven, deze kappers zullen ook strijden in de barbierwedstrijd op ons event.

Live-acts met o.a. rapper Hef

Op de Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event hebben we veel diversiteit. Naast tattoos en barbers hebben we verschillende soorten live-acts zoals: een Urban dance act, Burlesque act, een vuurshow van de DragonGirls, freak-show Christiaan Minda en een optreden van rapper Hef!

Meet & Greet Rolf Buchholz

Rolf Buchholz zal ook aanwezig zijn voor een meet and greet, ook voor de kinderen hebben we dit jaar een plekje waar ze kunnen tekenen en schilderen en leuke tijd zullen hebben.

Voor iedereen wat wils

Ben je al enthousiast? We hebben meer voor je zoals een live zaal- voetbalcompetitie, een Fifa -toernooi, en niet te vergeten een geweldige Caribische corner met multiculturele hapjes en drankjes .