Corona | GGD test- en vaccinatielocatie MartiniPlaza Lees meer
Musical
Archief

Intouchables

Franse succesfilm nu in het theater met Huub Stapel, Romano Haynes e.a.

BELANGRIJK NIEUWS
De Rijksoverheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is het verbod op evenementen (tot 1 juni). Als internationale evenementenlocatie volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Indien u voor deze show kaarten heeft gekocht bij MartiniPlaza ontvangt u persoonlijk bericht over een nieuwe datum of restitutie van uw kaarten.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Het wereldberoemde waargebeurde verhaal over een ogenschijnlijk onmogelijke vriendschap veroverde miljoenen harten en is door zijn thematiek nog steeds actueel.

De vriendschap tussen Philippe, de miljonair in de rolstoel en Driss, de kleine crimineel uit een buitenwijk van Parijs, weet iedereen te raken. Vanaf het moment dat Driss door Philippe wordt aangenomen als zijn persoonlijk verzorger, wordt hun  wereld op zijn kop gezet. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en die betreedt een wereld, die niets op de zijne lijkt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap die even kwetsbaar als ontroerend is.

Alleen al in Nederland zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de film en met wereldwijd 50 miljoen bezoekers is het de best bekeken Franse film ooit. Het Nederlandse toneelstuk maakte in 2016 en 2017 een tour van meer dan 80 succesvolle voorstellingen langs de theaters.

Even terug in de tijd....

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Intouchables theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Intouchables theaterschotel
Coq au vin (kip in rode wijnsaus) | Roergebakken aardappelblokjes | Witte asperges | Frisse salade

Archief