Musical

Intouchables

Franse succesfilm nu in het theater met Huub Stapel, Romano Haynes e.a.

Het wereldberoemde waargebeurde verhaal over een ogenschijnlijk onmogelijke vriendschap veroverde miljoenen harten en is door zijn thematiek nog steeds actueel.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
donderdag 07-05-2020 20:00 uur € 37,20 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje

De vriendschap tussen Philippe, de miljonair in de rolstoel en Driss, de kleine crimineel uit een buitenwijk van Parijs, weet iedereen te raken. Vanaf het moment dat Driss door Philippe wordt aangenomen als zijn persoonlijk verzorger, wordt hun  wereld op zijn kop gezet. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en die betreedt een wereld, die niets op de zijne lijkt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap die even kwetsbaar als ontroerend is.

Alleen al in Nederland zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de film en met wereldwijd 50 miljoen bezoekers is het de best bekeken Franse film ooit. Het Nederlandse toneelstuk maakte in 2016 en 2017 een tour van meer dan 80 succesvolle voorstellingen langs de theaters.

Even terug in de tijd....

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor jou een speciale Intouchables theaterschotel samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van je kaarten (17,50). Tijdens het bestellen van je kaarten of via deze pagina is ook à la carte reserveren mogelijk. 

Intouchables theaterschotel
Coq au vin (kip in rode wijnsaus) | Roergebakken aardappelblokjes | Witte asperges | Frisse salade