Isabelle Beernaert

Le Temps Perdu

De jaren verstrijken en ieder seizoen heeft zijn eigen aantrekkelijkheid. In Le Temps perdu laat Isabelle met vier koppels, die de vier seizoenen vertegenwoordigen, de rijkdom van het kleine, het vanzelfsprekende, zien. Pure bewegingen worden opnieuw geïnterpreteerd, om de genuanceerde schoonheid te zoeken. Met het oplopen van de leeftijd en het verstrijken van de seizoenen, worden de koppels fragieler, maar sterker in hun samenzijn.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 16-02-2019 20:00 uur € 29,50 - € 34,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Gewoon doen is uit de tijd. Waar er vroeger een verbod op genieten lag, is het nu doorgeschoten naar een nieuw gebod: Gij zult genieten. Goed is niet goed genoeg. Het moet fantastisch zijn. We willen het ultieme geluk en altijd. Juist door af en toe een beetje ongelukkig te kunnen zijn, wordt het echte ongelukkig zijn vermeden.

Isabelle Beernaert

Na acht danstheater-voorstellingen keert Beernaert terug naar de essentie. Authenticiteit en subtiliteit staan centraal, wat uiting krijgt door de klassieke danstechniek en de puurheid in de bewegingen. De ziel spreekt door de dans heen.

Etnische en geürbaniseerde danstechnieken zullen in een verfijnde vorm in Le Temps perdu niet ontbreken, vermengd met het ‘normale’ mens zijn. De ademhaling, de rustmomenten, de overgangen, zijn de essentie van ons bestaan. Door de seizoenen heen.