Concert

Jan Smit

Boven Jan

Na een hoognodig ingelaste pauze en tal aan toffe projecten is Jan Smit terug in het theater met nieuwe muziek!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 11-02-2023 20:00 uur € 42,50 - € 42,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, pauzedrankje en garderobe

Andere projecten

Op het gebied van muziek hebben we Jan Smit een tijdje gemist, toch is de zanger de afgelopen jaren niet helemaal onzichtbaar geweest, want 200 miljoen mensen wereldwijd zagen hoe hij in 2021 met zijn bekende charme het Eurovisie Songfestival presenteerde. Nu wordt het weer tijd voor zijn eigen muziek!

Nieuwe muziek

Jan Smit wil niets liever dan weer optreden voor de fanbase die hij, in zijn 26 jaar in het vak, heeft opgebouwd. Samen met de Marcel Fisser Band, brengt hij de gloednieuwe nummers ten gehore van het album dat in mei 2022 verschijnt. Natuurlijk mogen ook zijn grote hits hierbij niet ontbreken.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur). Op de dag van de voorstelling na 15.00 uur bestellen kan alleen via de reserveerlijn.

Ontvangst- en pauzearrangement (9,50 p.p.)

Bij binnenkomst staat een kop koffie of thee klaar met een lekkernij. In de pauze staat er een pauzedrankje klaar met luxe nootjes en zoutjes.

Nagenieten arrangement (12,50 p.p.)

Heerlijk genieten na de voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje. Dit arrangement bestaat uit twee drankjes naar keuze en een heerlijk borrelplateau.