Theatercollege
Archief

Johnny de Mol

Hier is de Mol!

Een van de meest sympathieke tv persoonlijkheden is ‘onze’ Johnny de Mol. Zijn kracht is zijn warme persoonlijkheid en passie om altijd zichzelf te kunnen zijn. Door zijn interesse in onze medemens, weet hij ontroerende, humoristische en vooral authentieke tv programma’s te ontwikkelen.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten

Hier is de Mol!

Je bent 40, de stad uit, getrouwd en hebt kinderen en roept dat het leven gevierd moet worden. Wat doe je? Blijf je tot 4u ’s nachts in de kroeg hangen of ga je je prioriteiten anders stellen? Vallen deze twee werelden te combineren? Johnny gaat de theaters in met verhalen en leuke anekdotes over zijn familie, goede doelen en zijn rock & roll leven. Dit alles onder begeleiding van een fantastische band onder leiding van zijn neefje Julian, met bekende covers, maar ook nieuwe zelfgeschreven nummers.

Waar is de Mol? Nou, Hier is de Mol!

"De Mol weet zijn verhalen mooi af te wisselen en te verweven, en te omlijsten met muziek. Dat de presentator een moppie kan zingen is bekend, maar hij zet er nu een tandje bij. Dat smaakt naar meer." 
De Telegraaf 

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor jou een speciale Johnny de Mol theaterschotel samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van je kaarten (17,50). Tijdens het bestellen van je kaarten of via deze pagina is ook à la carte reserveren mogelijk. 

Johnny de Mol theaterschotel
Gebakken kipfilet gevuld met tomaat en roomkaas | Kruidensaus | Aardappelgratin | Groene groenten | Frisse salade

Archief