Familie

Juf Roos gaat op avontuur

Deze voorstelling stond aanvankelijk gepland op 2 januari 2022.

Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar MartiniPlaza Theater

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 18-06-2022 14:00 uur € 22,50 - € 22,50 bestel
bestel
zaterdag 18-06-2022 16:00 uur € 22,50 - € 22,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten en garderobe

Ongekend succes

In dit oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur, en zingen ze veel bekende kinderliedjes. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 120 miljoen views op YouTube; een ongekend succes in Nederland.

Molendag

In de nieuwe theatershow maken Juf Roos en Gijs zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan maar dan….. gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen? Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.

Aan de kinderen in het theater is vooraf gevraagd om een mooie tekening te maken voor Juf Roos en Gijs, deze wordt in de voorstelling gebruikt!

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Zing mee met Juf Roos

Let op! Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.