Wegwerkzaamheden Automobilisten vanuit richting Drachten of Groningen West Lees meer
Familie Muziek

K3 Show Dromen

Deze voorstellingen stonden aanvankelijk gepland op zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020 en later in juni 2021. Als gevolg van de voorzorgsmaatregelen m.b.t. verspreiding van COVID-19, heeft Studio 100 besloten om de K3 Dromen show nogmaals te verplaatsen naar 30 en 31 oktober 2021.

Ben jij ook benieuwd hoe K3 de afgelopen 6 jaar heeft ervaren en wat hun meest bijzondere dromen zijn geweest toen ze zelf nog kind waren? Tijdens deze show kom je het allemaal te weten.

Uiteraard zit er ook heel veel muziek in de voorstelling. Niet alleen de grootste hits van de afgelopen 22 jaar en nieuwe songs, maar ook verrassende keuzes uit het rijke K3-repertoire.

Kom samen met Hanne en Marthe afscheid nemen van Klaasje tijdens de K3 Dromenshow. Beleef de mooiste dromen van K3 en zing en dans mee op hun allergrootste hits.

Afscheid Klaasje

Hanne en Marthe hebben ook nog een vraag voor jullie: Kunnen jullie 2 brieven schrijven en meebrengen naar de show? Deze brieven vormen namelijk een belangrijk onderdeel in die show.

Brief 1:
Schrijf een lieve afscheidsboodschap voor Klaasje. Daarmee willen we haar graag tijdens de show verrassen

Brief 2:
Laat Hanne en Marthe weten hoe de opvolger of opvolgster van Klaasje eruit moet zien en wat ze allemaal zou moeten kunnen?

Bestel ticket

De ticketverkoop gaat via Studio 100, klik hier om je tickets te bestellen!

Bestel je Droomstoelen? Per twee droomstoeltickets heb je recht op één K3-fanposter! Deze kan je op vertoon van je ticket afhalen aan de merchandise-stand.

Let op! Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

K3 Show Dromen