Corona | GGD test- en vaccinatielocatie MartiniPlaza Lees meer
Musical
Archief

Kinky Boots

De leukste Broadway musicalhit

BELANGRIJK NIEUWS
De Rijksoverheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is het verbod op evenementen (tot 1 juni). Als internationale evenementenlocatie volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Indien u voor deze show kaarten heeft gekocht bij MartiniPlaza ontvangt u persoonlijk bericht over een nieuwe datum of restitutie van uw kaarten.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Kinky Boots is een met prijzen overladen feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper.

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Het verhaal

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en ‘Lola’ zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.

Dagblad van het Noorden ⭐⭐⭐⭐ 
“Huiveringwekkende allure” 

AD ⭐⭐⭐⭐
“Sprankelend en overtuigend” 

CAST

Naidjim Severina - Lola
Vajèn van den Bosch
- Lauren
Jonathan Demoor
- Charlie
Linda Verstraten - Nicola
Dennis Willekens - Don
En vele anderen.

Een complete middag of avond uit

Op zaterdag 4 april is ons restaurant vanaf 17.00 uur geopend en hebben we een speciale Kinky Boots theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Op zondag 5 april kunt u voorafgaand aan de voorstelling brunchen voor 18,50 per persoon (vanaf 12.00 uur).

Kinky Boots theaterschotel
Gegrilde kipfilet | Tijm/rozemarijnsaus | Macaronitaart met groenten en kaas | Frisse salade

Reserveer de theaterschotel, à la carte of het brunchbuffet via deze pagina of tijdens het bestellen van uw kaarten.  

Archief