Familie

Familiefestival Kleurrijk

Ontdek de wereld van theater en kunst

Altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt? Of wat voor geluid een rode cirkel maakt? In Kleurrijk kraakt en knispert het van de levende kunst.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zondag 02-02-2020 10:15 uur € 16,10 - € 16,10 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Kinderen vanaf 2 jaar én hun (groot-)ouders maken samen met de acteurs uit de theatervoorstellingen spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm, een unieke belevenis waarin het publiek naar hartenlust kan ontdekken, spelen en bouwen.

Doe het zelf

Al in de foyer begint de ontdekkingsreis: bezoekers onthullen een wondere wereld van kleuren en figuren, waar regels vervagen en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. Kleine en grote kunstenaars spelen met de meest fantastische objecten in dit magisch groeiende museum. Bouw je eigen totempaal van abstracte vormen, duik in een levensgrote blokkendoos of verkleed je tot vierkant of cirkel, net als de acteurs uit de voorstellingen. Of maak een foto van je eigen gecreëerde, levensechte schilderij waarin jij met je gezin de hoofdrol speelt! 

In de aangrenzende zalen zijn twee theatervoorstellingen te zien die onderdeel vormen van de ontdekkingsreis: Geel door Mime Wave en Het Grote Kleurenballet (4+) door Theaterstraat | Meboer & Bakker.