Openingstijden De receptie en kassa zijn gesloten van ma 15 juli t/m zo 11 augustus en van ma 19 t/m... Lees hier meer
Sport Evenement
Archief

KLM Urban Trail Groningen

Na succesvolle edities in voorgaande jaren keert op zondag 14 april het populaire evenement, KLM Urban Trail Series, terug naar Groningen met een vernieuwd parcours. Vorig jaar was het evenement met 3.500 deelnemers uitverkocht.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Locaties

Ook de komende editie wordt weer bijzonder. Enkele bekende Groningse locaties, maar ook heel wat plekken die menig Groningers amper kennen zullen in het parcours worden opgenomen. MartiniPlaza maakt haar debuut op de parcourskaart. Andere deelnemende locaties zijn: Universiteitsbibliotheek, het Provinciehuis, SKSG Kastanjeplein en Albertus Magnus.

Parcours

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km! Het parcours van 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om ook mee te doen. Bij de 5 km zul je door iets minder locaties en gebouwen lopen dan de 10 km. Je geeft je keuze voor de afstand op het inschrijfformulier aan. Tijdens het lopen kun je in het moment het besluit maken om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Dit staat op de splitsing duidelijk aangegeven. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je loopt. De start en de finish van beide routes is op hetzelfde punt.

KLM

KLM verbindt zich de komende drie jaar als titelsponsor aan de Urban Trail Series. Dit Nederlandse hardloopconcept, waarbij men een stad op sportieve en unieke wijze ontdekt, is zeer populair.
Met de KLM Urban Trail Series kunnen hardlopers nieuwe plekken ontdekken in dertien Nederlandse steden. De KLM Urban Trail Series laten je een stad op een unieke manier beleven met een verkenningsloop door nieuwe en historische gebouwen, theaters, stadions en steegjes.  


Ga naar deze website voor meer informatie.


Archief