Show Cabaret

Koefnoen

Live in het theater

Na hun tv-publiek zestien goed bekeken seizoenen lang een hilarische karikatuur van Nederland te hebben voorgeschoteld, trekken de mannen van Koefnoen nu met bekende én nieuwe persiflages, types en imitaties het theater in.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
vrijdag 10-02-2023 20:00 uur € 37,50 - € 37,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, pauzedrankje en garderobe

Up-to-date en fonkelnieuw materiaal vol vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, recreatief gebruiker slash, sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus.

Bijf je stilstaan of verander je mee?

De wereld verandert razendsnel, soms sneller dan we in de gaten hebben. Dingen kunnen niet meer, mogen niet meer en niets lijkt blijvend. Hoe verander je een beetje soepeltjes mee? En wil je dat, durf je dat, kun je dat? Of blijf je liever met de gordijnen dicht kattenfilmpjes bingewatchen met een bak quinoachips op je buik?

Herkenbaar, satirisch en hilarisch

In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich, samen met Kiki van Deursen en Sanne Franssen in een scherpe, wervelende satirische theaterrevue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur). Op de dag van de voorstelling na 15.00 uur bestellen kan alleen via de reserveerlijn.

Ontvangst- en pauzearrangement (9,50 p.p.)

Bij binnenkomst staat een kop koffie of thee klaar met een lekkernij. In de pauze staat er een pauzedrankje klaar met luxe nootjes en zoutjes.

Nagenieten arrangement (12,50)

Heerlijk genieten na de voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje. Dit arrangement bestaat uit twee drankjes naar keuze en een heerlijk borrelplateau.

Pers over Koefnoen Live

'Bewonderenswaardig zijn de rappe scène- en kostuumwisselingen van de (uitstekend acterende) performers, net als de rijke uitdossingen en decors.’ ★★★★ NRC

‘In hoog tempo toveren zij moeiteloos het ene na het andere typetje uit de hoge hoed.’ - De Telegraaf

‘Prachtig vormgegeven voorstelling.’ – Het Parool

Cast & Creatives

Cast
Owen Schumacher, Jeremy Baker, Paul Groot, Kiki van Deursen en Sanne Franssen

Creatives
Regie | Jos Thie
Script | Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot
Liedteksten | Jeremy Baker
Choreografie | Chiara Re
Decorontwerp | Thomas Rupert, Roos Veenkamp
Lichtontwerp | Marc Heinz
Kostuumontwerp | Maartje Wevers
Geluidsontwerp | Ray Elderman
Muziek/Arrangementen | Jeroen Sleyfer
Special Effects Grime | Floris Schüller
Pruiken | Carolina Leenders