De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 september niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer
Familie
Archief

Koning van Katoren

BELANGRIJK NIEUWS
De Rijksoverheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is het verbod op evenementen (tot 1 juni). Als internationale evenementenlocatie volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Indien u voor deze show kaarten heeft gekocht bij MartiniPlaza ontvangt u persoonlijk bericht over een nieuwe datum of restitutie van uw kaarten.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten en garderobe

Een muzikale familievoorstelling naar het beroemde boek van Jan Terlouw.

Beleef het spannende avontuur Koning van Katoren als familiemusical in MartiniPlaza! Naar het beroemde boek van Jan Terlouw. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van Oorlogswinter en Kruistocht in Spijkerbroek.

Het land Katoren heeft al 17 jaar geen koning meer. Sinds de vorige koning overleed, wordt het land bestuurd door zes zure ministers, die niets doen om een nieuwe koning te vinden. Dan verschijnt de jonge Stach. Hij wil graag de nieuwe koning worden, maar de ministers verzinnen dat hij zich moet bewijzen met een aantal onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden en het land weer gelukkig te maken. Gaat het hem lukken? 

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Koning van Katoren theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Koning van Katoren theaterschotel
Kip in sjalottensaus | Roergebakken aardappelblokjes | Witte asperges | Frisse salade

Archief