Corona | GGD test- en vaccinatielocatie MartiniPlaza Lees meer
Muziek
Archief

Legendary Albums: The Rolling Stones

The Rolling Stones - Sticky Fingers

BELANGRIJK NIEUWS
De overheid heeft besloten dat evenementen voor meer dan 100 personen tot en met 31 maart worden afgelast. Dit betekent dat deze voorstelling niet door kan gaan. Indien u voor deze show kaarten heeft gekocht bij MartiniPlaza ontvangt u persoonlijk bericht over een nieuwe datum of restitutie van uw kaarten.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

50 jaar nadat The Rolling Stones in 1969 hun gevierde album Sticky Fingers creëerden, presenteert Legendary Albums Live de plaat integraal in het theater.

Werd de verzameling songs destijds al unaniem geroemd als het creatieve hoogtepunt van Jagger, Richards & Co, ook een halve eeuw later zijn historische songs als Brown Sugar, Sister Morphine en Wild Horses nog steeds springlevend.

De songs van de klassieker met de beroemde ritssluiting-hoes worden afgewisseld met achtergrondverhalen en videobeelden én natuurlijk komen ook de grootste hits van andere albums voorbij. Een onvergetelijke avond Stones-Satisfaction dus!

Jan Akkerman, Bert Heerink en de Bombitas nemen, samen met de LA Liveband, het materiaal vocaal en muzikaal voor hun rekening.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Sticky Fingers theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Sticky Fingers theaterschotel
Gegrilde kogelbiefstuk | Kruidenboter | Blokjes gekruide aardappel | Fijne doperwtenratatouille | Frisse salade

Archief
Legendary Albums: The Rolling Stones