Legendary Albums: The Rolling Stones

The Rolling Stones - Sticky Fingers

50 jaar nadat The Rolling Stones in 1969 hun gevierde album Sticky Fingers creëerden, presenteert Legendary Albums Live de plaat integraal in het theater.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 14-03-2020 20:00 uur € 32,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Werd de verzameling songs destijds al unaniem geroemd als het creatieve hoogtepunt van Jagger, Richards & Co, ook een halve eeuw later zijn historische songs als Brown Sugar, Sister Morphine en Wild Horses nog steeds springlevend.

De songs van de klassieker met de beroemde ritssluiting-hoes worden afgewisseld met achtergrondverhalen en videobeelden én natuurlijk komen ook de grootste hits van andere albums voorbij. Een onvergetelijke avond Stones-Satisfaction dus!

Jan Akkerman, Bert Heerink en de Bombitas nemen, samen met de LA Liveband, het materiaal vocaal en muzikaal voor hun rekening.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Sticky Fingers theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Sticky Fingers theaterschotel
Gegrilde kogelbiefstuk | Kruidenboter | Blokjes gekruide aardappel | Fijne doperwtenratatouille | Frisse salade

Legendary Albums: The Rolling Stones