The New London Chorale

Produced by Tom Parker

Jubileum concert – 40 jaar

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zondag 27-11-2022 15:00 uur € 44,70 - € 44,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.

Diverse albums

Sinds 1980 heeft the formatie The New London Chorale o.l.v. producer en arrangeur Tom Parker grote successen gekend. Diverse albums werden uitgebracht waarop klassieke muziek - en bekende werken werden gepopulariseerd en ook de concerten van de groep zijn altijd druk bezocht.  Albums zoals  o.a. The Young Messiah, The Young Matthew Passion, The Young Wolfgang Amadeus Mozart werden bestsellers, zoals ook de albums Christmas en Pirouette door fluitiste Berdien Stenberg. 

Muzikale- en vocale hoogtepunten

Tom Parker werkte graag samen met bekende zangers en zangeressen, zoals Vicky Brown, Madeline Bell en Katie Kissoon die mede door het succes van The New London Chorale ook een eigen sucesvolle solo carrière zijn begonnen. Ook na het overlijden van Tom Parker in 2013 bleef de groep The New London Chorale jarenlang de grote publiekstrekker tijdens de drukbezochte Max Proms in Utrecht.  De formatie bestaat nu uit Janet Mooney,  Jenna Lee James, Lance Ellington and Gordon Neville  en in verband met  40 jarig bestaan mag  natuurlijk  een  speciale concert-tour met alle muzikale - en vocale hoogtepunten zeker niet ontbreken.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur). Op de dag van de voorstelling na 15.00 uur bestellen kan alleen via de reserveerlijn.

Ontvangst- en pauzearrangement (9,50 p.p.)

Bij binnenkomst staat een kop koffie of thee klaar met een lekkernij. In de pauze staat er een pauzedrankje klaar met luxe nootjes en zoutjes.

Nagenieten arrangement (12,50 p.p.)

Heerlijk genieten na de voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje. Dit arrangement bestaat uit twee drankjes naar keuze en een heerlijk borrelplateau.