Love Actually in Concert

Noordpool Orkest voorziet iconische filmklassieker van livemuziek

Na het grote succes in Engeland, brengt Cinema In Concert de Love Actually in Concert tour naar Nederland. In november wordt een van ’s werelds meest geliefde romantische komedies in vijf steden op HD-scherm vertoond en muzikaal even swingend als sfeervol begeleid door het ruim 50-koppige Noordpool Orkest.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
woensdag 20-11-2019 20:00 uur € 46,20 - € 68,20 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Tijdens Love Actually in Concert brengt het Noordpool Orkest die muziek overweldigend tot leven. Of het nu de hartverwarmende romantiek van het prachtige ‘Portugese Love Theme’ is, of het swingende ‘Jump’ waarbij je Hugh Grant als Britse premier swingend door 10 Downing Street ziet glijden, tijdens de reeks van vijf unieke voorstellingen wordt het publiek volledig meegezogen de wereld van Love Actually in. Als geen ander weet het Noordpool Orkest de score van de bekroonde Britse filmcomponist Craig Armstrong live te brengen en de in de film verwerkte wereldhits nieuw leven in te blazen. Verwacht uit de theaterstoel weg te worden geblazen als de bigband met strijkers en blazers ‘All You Need Is Love’ inzet. Love Actually in Concert is de perfecte opmaat naar de feestdagen. Een feelgood-avond vol energie, die de bezoekers met een grote glimlach achterlaat

Love Actually is een moderne klassieker die in ieders hart verankerd zit. De romantische komedie van regisseur Richard Curtis heeft met onder meer Hugh Grant, Keira Knightley, Bill Nighy, Laura Linney, Liam Neeson, Martine McCutcheon, Colin Firth, Alan Rickman en Emma Thompson een absolute sterrencast in huis. De echte hoofdrollen zijn echter toebedeeld aan het hartverwarmende script vol liefde, tranen, een flinke dosis Britse humor en vooral de pakkende soundtrack vol (kerst)klassiekers en muzikale kwinkslagen.

Klik hier voor meer informatie over Love Actually in Concert.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor jou een speciale Love Actually theaterschotel samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van je kaarten (17,50). Tijdens het bestellen van je kaarten of via deze pagina is ook à la carte reserveren mogelijk. 

Love Actually theaterschotel
Gegrilde zalmfilet | Zacht gegaarde venkel uit de oven | Groene asperges | Puree van aardappel en pompoen | Rozet van kruidenboter | Frisse salade