De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 september niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer
Beurs

MAIN Industry 2020

Vakbeurs voor Industrial Maintenance & Smart Industry

Op woensdag 9 en donderdag 10 september komen vakgerichte bezoekers naar de derde editie van MAIN Industry 2020 in Martiniplaza Groningen. Op deze vakbeurs voor smart industry en maintenance ziet u de nieuwste trends op het gebied van industrie 4.0, technologie en innovatie, engineering en installatie, materialen, onderdelen en gereedschappen, assetmanagement, software en energiebeheer.

MAIN Industry is hét platform voor de maakindustie in Noord-Nederland. Een inspirerende en informatieve ontmoetingsplek waar kennis wordt uitgewisseld, nieuwe contacten gelegd worden en alle sectorgerelateerde ontwikkelingen en innovaties met elkaar gedeeld worden. Op de beursvloer, maar ook tijdens een interessant kennisprogramma. Voor meer informatie klik hier.  

Wanneer?
MAIN Industry 2020 is op woensdag 9 september geopend van 11.00 – 21.00 uur en donderdag 10 september geopend van 11.00 – 18.00 uur.

Kaarten reserveren? Klik hier!