Cabaret Familie

Marcel Hensema

Mijn Vrede

Marcel Hensema schittert in hilarisch en hartverwarmend kerstverhaal. Op kerstavond 2021 opnieuw in MartiniPlaza Theater!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
vrijdag 24-12-2021 19:00 uur € 17,50 - € 25 bestel
bestel
vrijdag 24-12-2021 22:00 uur € 17,50 - € 25 bestel
bestel

Exclusief servicekosten, geen pauze

Kersttraditie

De muzikale familievoorstelling Mijn Vrede van Marcel Hensema is in Groningen een échte kersttraditie aan het worden. In dit krankzinnige kerst -en scheppingsverhaal, stranden de Hensemaatjes op kerstavond met hun auto bij een pompstation langs de A7 en komen we, samen met hen terecht in een doolhof van herkenbare verhalen. Waarin we kennismaken met een dranklustige God, Drie wijzen uit het Westen, de ezel, de os, het tweelingzusje van Jezus en vele anderen. 

Een oergeestig en ontroerend theaterfeest voor het hele gezin! De voorstelling is in het ‘BrakwaterGronings’ en dus voor iedereen verstaanbaar.

Pers over 'Mijn vrede'

Theaterkrant ★★★★★ 
"Via het cynisme van God die vindt dat de mensheid er een puinhoop van gemaakt heeft en het geploeter van de mensen, komt Hensema uit bij de enige boodschap die er deze dagen toe doet; Laten we om elkaar geven. Fenomenaal acteertalent."

Dagblad van het Noorden ★★★★
"Een kerstverhaal zoals een kerstverhaal moet wezen…."

Credits
Idee en spel: Marcel Hensema
Tekst: Rik van den Bos
Regie: Peter van de Witte
Decor: Caroline van de Meent
Lichtontwerp: Wil Frikken
Techniek: Joshua Lagerwerf en Rinse de Jong
Deze voorstelling is tot stand gekomen met steun van het NNT.

1 huishouden per reservering| Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

Een complete avond uit

Maak uw avond compleet met een ontvangst- pauze- en/of nagenieten arrangement. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces.

Ontvangst- en/of nagenieten arrangement (€ 12,50)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.