Muziek
Archief

Mart Hoogkamer

Met een lach en een traan…

De sensatie van Nederland

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten

Volkszanger en entertainer

Zijn naam is Mart Hoogkamer, 24 jaar oud. Mart domineert momenteel alle media, hitlijsten en radio- en TV-stations en hij verbreekt ieder record met de nummer 1 gimmickplaat getiteld ‘Ik ga zwemmen’. Hij is een Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren en liefhebber van zowel Nederlandstalige muziek als Engelstalige evergreens.

Miljoenen streams

Vorig jaar zomer ging hij viral op social media en kreeg hij wereldwijd aandacht door tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van ‘Unchained Melody’. 

Feelgood Show

Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart. In seizoen 22/23 is hij in november met een 7-koppige live-band te zien in MartiniPlaza Theater met zijn show ‘Met een lach en een traan…`. Een feelgood show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals ‘She Believes In Me’, ‘Hurt’, ‘All By Myself’ en ‘Unchained Melody’ maar daarnaast natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen die hij van huis uit heeft meegekregen.

Mart is de sensatie van nu en zijn show is een feest der herkenning!

Om alvast in de stemming te komen

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur). Op de dag van de voorstelling na 15.00 uur bestellen kan alleen via de reserveerlijn.

Ontvangst- en pauzearrangement (9,50 p.p.)

Bij binnenkomst staat een kop koffie of thee klaar met een lekkernij. In de pauze staat er een pauzedrankje klaar met luxe nootjes en zoutjes.

Nagenieten arrangement (12,50 p.p.)

Heerlijk genieten na de voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje. Dit arrangement bestaat uit twee drankjes naar keuze en een heerlijk borrelplateau.

Archief