Muziek
Archief

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Na een succesvolle clubtour met de Hits van Hazes is het nu de hoogste tijd om de hits van Hazes naar het theater te brengen. De muziek van André Hazes leent zich perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Enerzijds zijn de teksten groots en meeslepend, anderzijds klein en ingetogen. Thema’s als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven. Zo is Hazes van iedereen!

Een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin alle grote hits voorbijkomen. Soms intiem, dan weer met de bedoeling het publiek te laten meeleven, bewegen en te zingen. Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van André Hazes met zijn rol in de musical Hij gelooft in mij en in de film Bloed, zweet en tranen.

Martijn Fischer over Hazes

“Wat Hazes zo bijzonder maakte is moeilijk in woorden te vatten of uit te leggen maar wel voelbaar. Heel veel mensen zijn dol op zijn muziek en bewonderen hem als mens. Toch bleef hij een zoekende man die voorafgaand aan elk optreden zijn faalangst moest overwinnen. Van de zingende barkeeper tot een fenomeen. Een grootheid van 1,68 meter wiens muziek troost geeft en verbroedert.”

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor u een speciaal Martijn Fischer buffet samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Archief