Archief

Fotowedstrijd MartiniPlaza

MartiniPlaza verzamelt herinneringen

Heb jij een mooie foto gemaakt tijdens een concert, musical, congres of sportwedstrijd in MartiniPlaza? Of een geweldige herinnering weten vast te leggen die plaatsvond in MartiniPlaza? Dan is MartiniPlaza op zoek naar jouw foto. Doe mee aan de online fotowedstrijd, verzamel zoveel mogelijk likes en maak kans op de hoofdprijs; een waardebon ter waarde van € 100,- vrij te besteden bij MartiniPlaza.

Op zoek naar mooie momenten

Mensen hebben elkaar hier ontmoet, zijn verliefd geworden, op elkaar of op theater. Hebben genoten van een heerlijke avond uit, een spannende wedstrijd gezien of zijn geraakt door een bijzondere voorstelling. Werden geïnspireerd op een beurs of congres of hebben genoten van een heerlijk diner. Hebben gedanst tot in de vroege uurtjes of geshopt tot er handen tekort kwamen. Gezocht naar bijzondere stoffen op de stoffenmarkt of rondjes gedraaid in kermisattracties tot ze groen zagen. Genetwerkt tijdens relatieavonden of succesvolle samenwerkingen gestart na inspiratiesessies.

MartiniPlaza is op zoek naar deze mooie momenten nu het maken van nieuwe ervaringen en herinneringen een stuk moeilijker is geworden door het coronavirus.

Doe mee

Heb jij een mooie herinnering vastgelegd? Tijdens een concert, musical, beurs, congres, sportwedstrijd of andere bijeenkomst in MartiniPlaza? Met vrienden, alleen of met collega's? Deel jouw foto en omschrijf in maximaal 200 woorden jouw herinnering bij dit moment. Alle foto’s worden in dit Facebook album gepubliceerd (volg onze Facebookpagina en mis geen update!). 

Verzamel zoveel mogelijk likes

Natuurlijk valt er ook wat te winnen! Hoe? Verzamel zoveel mogelijk stemmen in de vorm van likes op jouw foto. 

👀  Bekijk en like de ingezonden foto's

Prijzen

  • 1e Prijs | Voucher t.w.v. € 100,-
  • 2e Prijs | Voucher t.w.v. 75,-
  • 3e Prijs | Voucher t.w.v. 25,-

De vouchers zijn vrij te besteden bij voorstellingen en evenementen georganiseerd door MartiniPlaza.

Hoe werkt het?

Mail je foto

Stuur je foto naar marketing@martiniplaza.nl. Beschrijf hierbij de naam en datum van het evenement en omschrijf in maximaal 200 woorden jouw herinnering bij dit moment.

Verzamel zoveel mogelijk likes

Verzamel zoveel mogelijk likes. Je ingezonden foto wordt geupload in dit Facbeook album. Op maandag 14 december om 12.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt.

Voorwaarden

Zorg ervoor dat jouw foto rechtenvrij te gebruiken is. Door het insturen van jouw foto geef je MartiniPlaza toestemming jouw foto te publiceren, vermenigvuldigen en te gebruiken voor marketingdoeleinden. Bij inzenden ga je akkoord met het delen van jouw foto en naam.

Archief