Evenement
Archief

MartiniPlaza op Noorderzon

Vanaf 23 augustus is het Noorderplantsoen omgetoverd tot een paradijs voor cultuurliefhebbers. Muziek, dans, theater, kunst, hapje, drankje… Veel Stadjers genieten al jarenlang van de zwoele zomeravonden tijdens Noorderzon. Op de laatste dag, de Noorderzondag, presenteren we onszelf en onze theaterprogrammering tijdens de culturele markt. Voor ons is dit altijd een symbolische start van het nieuwe theaterseizoen. Komt u met ons proosten?

Op Noorderzondag komen we altijd veel bezoekers van MartiniPlaza tegen. We nodigen iedereen van harte uit om kennis te komen maken met de gezichten achter MartiniPlaza. Samen kunnen we het hebben over de leuke voorstellingen en shows die we al hebben meegemaakt en kunnen we kijken welke bijzonderheden en klassiekers er in het nieuwe seizoen op de planning staan. Onze gastdames, horeca personeel en ander personeel staat voor u klaar om u te verwelkomen en kennis te maken.

Tijdens de Noorderzondag hebben we een speciale actie die alleen verkregen kan worden bij de kraam van MartiniPlaza en om de dag compleet te maken is ook onze trouwe mascotte Martin de Muis van de partij! Kom dus zeker even langs onze kraam en geniet van deze fantastische (Noorderzon)dag.

Wanneer en waar?

Zondag 2 september
13:00 uur - 18:00 uur
Noorderplantsoen