Openingstijden De receptie en kassa zijn gesloten van ma 19 t/m zo 25 augustus. Lees hier meer
Congres
Archief

MARUG Marketing Conference 2019

Er breekt een nieuw tijdperk aan die de wereld voor altijd zal veranderen. Mobiele telefoons en sociale media verbinden ons meer dan ooit tevoren en de toegankelijkheid van informatie groeit voortdurend. Het tijdperk is aangebroken van een nieuwe technologische revolutie: Artificial Intelligence (AI).

Artificial Intelligence

Tijdens de 30e MARUG Marketing Conference komt u alles te weten over Artificial Intelligence (AI). AI heeft invloed op elk aspect van ons leven, maar zal de grootste impact hebben op marketing. In marketing kunnen AI-concepten in combinatie met klantgegevens worden gebruikt om te anticiperen op de volgende zet van een klant en om de klantreis te verbeteren. Op deze manier kunnen marketeers beter voorspellen, klantgericht te werk gaan, analyseren, aanbevelingen doen, zoekgedrag ondersteunen en klantenservice verbeteren om de meest gepersonaliseerde klantbenadering mogelijk te maken. Uiteraard biedt de dag ook dit jaar weer de gelegenheid om uw sociale en professionele netwerk uit te breiden door middel van workshops en masterclasses en sluiten we de dag af met een netwerkborrel. 

Programma (onder voorbehoud) 

Dinsdag 26 februari

09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 11:00 Opening en lezing Jenny van Doorn (Rijksuniversiteit Groningen) Kevin Capota (CMO, L’Oréal)
11:00 - 11:30 Pauze
11:30 - 12:35 Lezingen en lustrumviering Marc van Eijs (Director Information Management Customer Marketing, KLM)
12:35 - 13:40 Lunch
13:40 - 15:55 Workshop (How & Knower) en Masterclasses (MARS en Rituals)
15:55 - 16:25 Pauze
16:25 - 17:30 Lezingen en slotbeschouwing Bart Voorn (Lead AIR Lab & Director HR Analytics, Ahold Delhaize)
17:30 - 18:15 Netwerkborrel 

De dag zal worden geleid door Rik van de Westelaken (bekend van NOS Journal en presentator Wie is de Mol?)

Parkeergelegenheid

De MARUG Marketing Conference zal plaatsvinden in MartiniPlaza te Groningen. Er is ruime parkeergelegenheid op het parkeerdek aan de overkant van MartiniPlaza. Voor uitrijkaarten wordt gezorgd. 

Toegangskaarten en mogelijke korting

De inschrijvingen zijn open, dus schrijf u snel in via deze link. De entree voor het evenement bedraagt €199,- (excl.). Komt u samen met meerdere collega’s of bekenden? Dan komt u in aanmerking voor groepskorting, voor meer informatie klik hier

Voor het complete programma en verdere informatie bezoek deze website!


Archief