Corona | GGD test- en vaccinatielocatie MartiniPlaza Lees meer
Theatercollege

Michael Pilarczyk

Rust in je hoofd

Deze voorstellingen zijn verplaatst naar 20 maart 2022 (!). Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht, binnenkort worden nieuwe tickets verstuurd en wordt de kaartverkoop via deze pagina hervat.

De kunst van een gelukkig leven

De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je denkwijze. In ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. We hebben meestal te weinig tijd en te veel onrust. Vooral onrustige gedachten. We zijn druk in ons hoofd.

Waarom zijn we niet happy?

Hoe kan het zijn dat we leven in een van de meest welvarende gebieden ter wereld en niet happy zijn? Waar komen die honderdduizenden burn-outs vandaan? Waarom zijn we te druk met van alles en hebben we geen tijd om te genieten van het leven? Ho stop! Druk even de pauzeknop in bij jezelf. Michael Pilarczyk vertelt wat je kunt doen om je geluksgevoel te verhogen, je onrustige gedachten te laten verdwijnen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd.

Michael Pilarczyk: “Elke dag een meditatiemoment zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Meditatie heeft mijn leven compleet veranderd! En dat geef ik graag door aan iedereen die daar gebruik van wil maken.”

Over Michael Pilarczyk

Meditatie heeft het leven van Michael Pilarczyk compleet veranderd. Van populaire Radio 538-DJ tot succesvol zakenman, via toppen en diepe dalen, naar bestseller auteur en meditatiecoach. Meer dan 200.000 Nederlanders gebruiken dagelijks de ‘Meditation Moments’ app met de rustgevende stem van Michael en evenzoveel mensen haalden inspiratie uit zijn boeken over de kracht van je gedachten, meditatie en mindfulness.

1 huishouden per reservering| Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

U kunt keuze maken uit 2 soorten entreetickets

Ticket compleet | Dit ticket is inclusief 1 theaterticket, drankje / brood met tapenades / theaterschotel, drankje in theater en parkeerticket.

Ticket normaal | Dit ticket bevat 1 theaterticket.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onderstaande opties. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces.

Dineren | Speciaal voor deze voorstelling hebben wij de volgende theaterschotel samengesteld: Gegrilde zalmfilet met beurre blanc met saffraan, geserveerd met doperwten puree met mint, aardappelgratin, een frisse rauwkost salade en frietjes met Brander Mayonaise.
U bent vanaf 16.30 uur welkom in ons restaurant.

Borrel arrangement (€ 12,50)

Met een nagenieten arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar na de voorstelling.