Familie

Muziek van Beneden

Voor iedereen die buren heeft

Gewoonlijk staat Het Houten Huis vooral in het Grand Theatre en de Stadsschouwburg in Groningen, maar op 11 november staat er een speciaal uitstapje op het programma. Naar het hart van Groningen Zuid: MartiniPlaza.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zondag 11-11-2018 13:00 uur € 15,00 bestel
bestel

Inclusief servicekosten & garderobe

Samen gaan we op zoek naar connecties binnen het bovengenoemde stadsdeel. Onder andere door de voorstelling Muziek van Beneden te spelen, want daar krijgt iedereen zin van in een buurtfeest…

In een straat ver weg van de natuur wonen mensen en andere dieren dicht op elkaar. Ze kennen elkaar en toch ook niet. Ze leven langs elkaar heen én zijn samen. De buurman beneden broedt op een reusachtig ei. Die van hiernaast is alle dagen ziek, maar heeft niemand nodig. ’s Nachts sluipt er een tijgermeisje door de straat. De pianoleraar op de hoek heeft geen werk en speelt alleen voor zichzelf. En ik, ik ben een konijn. Morgen geef ik een feest.

Over een straat vol dichte deuren, overlopende harten en muziek die door alle muren dringt... Muziek van Beneden is een familievoorstelling vol humor, beeldende poëzie en meeslepende livemuziek. 

Cast

Marlies Hamelynck, Anne Harbers, Janice Slot, Maarten Smit, Marc Stoffels, Radek Fedyk, Jan-Sebastian Weichsel.

Dagblad van het Noorden ⭐⭐⭐⭐
“Wat een schoonheid, wat een meerlagigheid, wat een poëzie en vooral: wat een liefdevol precisiewerk. Over alles is nagedacht, ieder detail klopt, ieder scènebeeld is een schilderijtje op zich.” 

Om alvast in de stemming te komen