De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 juni niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer
Familie
Archief

Muziek van Beneden

Voor iedereen die buren heeft

In een straat ver weg van de natuur wonen mensen en andere dieren dicht op elkaar. Ze kennen elkaar en toch ook niet. Ze leven langs elkaar heen én zijn samen....

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten & garderobe

De buurman beneden broedt op een reusachtig ei. Die van hiernaast is alle dagen ziek, maar heeft niemand nodig. ’s Nachts sluipt er een tijgermeisje door de straat. De pianoleraar op de hoek heeft geen werk en speelt alleen voor zichzelf. En ik, ik ben een konijn. Morgen geef ik een feest.

Over een straat vol dichte deuren, overlopende harten en muziek die door alle muren dringt... Muziek van Beneden (Het Houten Huis) is een familievoorstelling vol humor, beeldende poëzie en meeslepende livemuziek. 

Cast

Radek Fedyk, Marlies Hamelynck, Anne Harbers, Marit Kapitein (stage), Milan Schleijpen, Janice Slot, Maarten Smit, Marc Stoffels. 

VRIJDAG komt spelen bij Het Houten Huis

Maar liefst 60 kinderen van VRIJDAG Theater komen spelen bij Het Houten Huis. Nouja, bij Het Houten Huis… ze gaan op bezoek in het decor van Muziek van Beneden. Na de voorstelling presenteren de kinderen hun eigen voorstelling in hetzelfde decor. Ben jij ook zo benieuwd wat ze gemaakt hebben? Koop een kaart voor Muziek van Beneden, dan krijg je als bonus de voorstelling van de VRIJDAG-leerlingen erbij!

Let op: het is belangrijk dat je Muziek van Beneden hebt gezien voordat je naar deze voorstelling gaat. Daarom is het alleen mogelijk om de VRIJDAG-voorstelling te bezoeken op vertoon van de kaart van Muziek van Beneden.

Muziek van Beneden: 13:00 - 14.00
Pauze: 14.00 - 14.30
Voorstelling VRIJDAG: 14.30 - 15.30 (op vertoon van de kaart van Muziek van Beneden)

Dagblad van het Noorden ⭐⭐⭐⭐
“Wat een schoonheid, wat een meerlagigheid, wat een poëzie en vooral: wat een liefdevol precisiewerk. Over alles is nagedacht, ieder detail klopt, ieder scènebeeld is een schilderijtje op zich.” 

Om alvast in de stemming te komen


Archief