Cabaret
Archief

Najib Amhali

Waar was ik?

De nieuwe theatershow van Najib Amhali.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten.

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Waar was ik?

Waar was ik? geeft het antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te cancellen. Waar was ik? dacht de clown die de mensen vermaakte maar achter het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf.

Waar was ik? dacht de dementerende taxichauffeur. Waar was ik? dacht het meisje toen ze de uitslag van haar zwangerschapstest zag. Waar was ik? twintig jaar geleden, dacht Najib, en in welke theaters stond ik toen? Bestaan die nog? En zou het niet leuk zijn om mezelf daar opnieuw uit te vinden?

Nieuwe theatershow

Een nieuwe theatershow van Najib Amhali, met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langs komen, en waarbij je je na afloop wellicht afvraagt: Waar was ik?

AD ⭐⭐⭐⭐⭐
Ontwapende Amhali clean beter dan ooit”

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor u een speciaal Najib Amhali buffet samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.  

Archief