Muziek
Archief

The Ultimate Tribute to Neil Diamond

Sweet Caroline

BELANGRIJK NIEUWS
De Rijksoverheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is het verbod op evenementen (tot 1 juni). Als internationale evenementenlocatie volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Indien u voor deze show kaarten heeft gekocht bij MartiniPlaza ontvangt u persoonlijk bericht over een nieuwe datum of restitutie van uw kaarten.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Van Brooklyn tot aan Hollywood, Neil Diamond heeft een muziekerfenis achtergelaten van songs die tot op de dag van vandaag nog steeds worden gecoverd

In 50 jaar tijd maakte hij een reis langs vele genres; van het reggae in Red Red Wine naar de country muziek in Cracklin’ Rosie tot de Hollywood muziek van de film The Jazz Singer. In Sweet Caroline brengt de Engelse zanger Gary Ryan samen met zijn band alle hits van toen. Verwacht hits als Forever in Blue Jeans, America en Love On The Rocks, natuurlijk zal ook Neil’s grootste hit Sweet Caroline niet ontbreken in deze ultieme tribute show.

The good times never seemed so good!

Sweet Caroline zal in het voorjaar 2020 voor slechts één week te zien zijn in Nederland. 

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Sweet Caroline theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Sweet Caroline theaterschotel
Gebakken zalmfilet | Mosterdsaus | Geroosterde venkel, courgette en paprika | Aardappelgratin | Frisse salade

Archief