Corona | GGD test- en vaccinatielocatie MartiniPlaza Lees meer
Beurs
Archief

Nieuwbouw/Verbouw XL

Powered by Wonen & Co

Dit evenement is verplaatst naar het voorjaar van 2021. Houd de website in de gaten voor bekendmaking van de nieuwe datum.

Nieuwbouw/Verbouw XL keert van 20 tot en met 22 november terug in MartiniPlaza Groningen met het grootste aanbod bouwprojecten in Groningen en Drenthe. Nieuwbouw/Verbouw XL richt zich op vijf pijlers: nieuwbouwprimeurs, verbouwmogelijkheden, leefbaarheid, financiering en bewust wonen.

Registratie

De beurs is gratis toegankelijk. Voor een bezoek is online registratie noodzakelijk in verband met het reserveren van een aankomsttijd. Meer informatie en het reserveren van uw aankomsttijd kan via https://nieuwbouwxl.nl/


Wonen&Co in huis

Wonen&Co in huis is het nieuwste zusje van Wonen&Co. Met een geheel nieuwe beurs sluit Wonen&Co haar vijftiende verjaardagsjaar op een feestelijke manier af.

Wonen&Co in huis is intiem en exclusief. het is interieur. Is de nieuwste trends. De it-kleur voor 2021. Het is een klein beetje woonshoppen en vooral interieurinspiratie opdoen. Wonen&Co de beurs is jaarlijks de blockbuster van Wonen&Co. Wonen&Co in huis doet op haar beurt aan het grote interieurgeweld niet mee, het is sterk in het intieme karakter.

Praktisch

Feit is dat Wonen&Co in huis 100% draait om interieur en alles wat wonen leuk maakt. Van 20 tot en met 22 november huist Wonen&Co in huis tegelijkertijd met Nieuwbouw/Verbouw XL MartiniPlaza Groningen.

Archief