Familie

nijntje de musical

Naar de verhalen van Dick Bruna


Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 15-10-2022 13:30 uur € 22,60 - € 22,60 bestel
bestel
zaterdag 15-10-2022 15:30 uur € 22,60 - € 22,60 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

nijntje is jarig

Wie kent nijntje niet? Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes.

Muzikaal feestje

Ook komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals konijnen 3, nijn is jarig en nijntje, een lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Maak kennis met het theater

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje!

Spiksplinternieuw verhaal

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt.