OG3NE

Sweet Harmony Tour

BELANGRIJK NIEUWS
De Rijksoverheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is het verbod op evenementen (tot 1 juni). Als internationale evenementenlocatie volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Indien u voor deze show kaarten heeft gekocht bij MartiniPlaza ontvangt u persoonlijk bericht over een nieuwe datum of restitutie van uw kaarten.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 17-04-2021 20:00 uur € 43,70 - € 43,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje

In het theaterseizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE weer terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR.

Vorige theatertour

Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte theaterconcerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal en unieke prestatie welke de populariteit van deze succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

Ook alle beschikbare tickets voor hun 10 kerstconcerten OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ in het Kurhaus in Scheveningen waren binnen no-time uitverkocht. In het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band in 60 theaters met de SWEET HARMONY TOUR.

Lovende reacties

OG3NE is na het winnen van ‘The Voice Of Holland’ (2014) en ‘Beste Zangers’ (2016) definitief doorgestoten naar de top van de Nederlandse muziekwereld. Met hun deelname aan het Eurovisie Songfestival (2017) zet OG3NE zich ook internationaal op de kaart. Ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke samenzang. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale OG3NE theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

OG3NE theaterschotel
Gebakken runderspies | Saus van rode pesto | Aardappelquiche | Groene groenten | Frisse salade