OG3NE

Sweet Harmony Tour

In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 is deze voorstelling verplaatst naar woensdag 24 november 2021.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
woensdag 24-11-2021 20:00 uur € 33,70 - € 43,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Wij hanteren een maximum van 4 tickets per bestelling wegens de coronamaatregelen. Meer dan 4 tickets? Verdeel uw tickets dan over twee of meer boekingen.

In het theaterseizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE weer terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR.

Vorige theatertour

Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte theaterconcerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal en unieke prestatie welke de populariteit van deze succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

Ook alle beschikbare tickets voor hun 10 kerstconcerten OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ in het Kurhaus in Scheveningen waren binnen no-time uitverkocht. In het voorjaar 2021, op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band in 60 theaters met de SWEET HARMONY TOUR.

Lovende reacties

OG3NE is na het winnen van ‘The Voice Of Holland’ (2014) en ‘Beste Zangers’ (2016) definitief doorgestoten naar de top van de Nederlandse muziekwereld. Met hun deelname aan het Eurovisie Songfestival (2017) zet OG3NE zich ook internationaal op de kaart. Ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke samenzang. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival.