entertainment
Archief

Open dag | MartiniPlaza

Back-stage experiences, live-entertainment, workshops en rondleidingen

Programma open dag

Muziek

In het restaurant geniet je van muziek van Jason Staal (11.00 – 14.00 uur) en Jeroen van der Weele (14.00 - 15.00 uur)
In de theaterfoyer draait DJ Ben de lekkerste beats (11.00 – 14.00 uur)
Oosterstörm brengt in de theaterfoyer een feestelijke mengelmoes van pop, evergreens en streektaalmuziek. (14.00 – 14.45 / 15.15 – 16.00 uur in de theaterfoyer).

Rondleiding | Ieder half uur worden er rondleidingen georganiseerd waar je je voor op kunt geven. Je krijgt letterlijk een kijkje in de keuken, loopt door de kantoren, langs het toneel, de artiestenkleedkamers en verschillende andere ruimtes waar je normaal niet zo snel komt.
14.15 – 15.00 uur

Entertainment | Niet te misschen. The Full Minties. Meerstemmige zang, een vrolijk en authentiek geluid, een uitbundige show, een bovenmatige passie voor “The Great King of Rock and Roll” Mr. Elvis Aaron Presley en bovenal bijzondere kleding in de huiskleur mintgroen.

Live muziek | Sprankelend zoet maar met een scherp randje: poprockband Diamonds//Honey geeft in het theatercafe een glinsterende show waar je aan wil blijven plakken. De band brengt je rauwe gitaarriffs en stevige drumbeats, gecombineerd met krachtige zanglijnen. 12.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur

Theaterworkshops | Ben jij een podiumdier? Dan is dit je kans om je talent de vrije loop te laten. Theater De Steeg organiseert theaterworkshops in de Springerzaal. Theaterworkshop volgen?
12.30 – 13.30 uur AANMELDEN
14.00 – 14.30 uur AANMELDEN

Dance Workshop | Sport en dansschool SDM verzorgt tijdens de open dag dancehall en streetdance/hiphop-workshops! Kom vooral meedoen met deze energieke dansvorm gecombineerd met de lekkerste muziek! Wij weten zeker dat je niet stil kan blijven zitten...
13.00 - 14.00 uur AANMELDEN
14.00 – 15.00 uur AANMELDEN
15.00 - 16.00 uur AANMELDEN

Theater | Theaterliefhebber? Geniet van een theatervoorstelling verzorgd door Theater de Steeg in de Springerzaal (12.00 – 12.15 / 13.30 – 13.45 uur).

Interview | Directeur Willem de Kok & programma- en marketingmanager Annerie Knol. Benieuwd hoe een theaterprogrammering tot stand komt? Welke band of voorstelling zou jij graag nog zien? Smeuïge backstageverhalen? Kom naar het vragenuurtje in Theatercafe Chez Jacques (14.00 – 15.00 uur). Willem en Annerie geven antwoord op al jouw vragen!

Donar | Gooi een balletje op het veld en doe mee met een basketbalclinic. Iets minder actief maar wel nieuwsgierig? Bekijk dan de spelersbus en kleedkamers van Donar. Merchandise of seizoenkaarten kopen? De Donarshop is geopend! Basketbalclinic volgen?
11.30 uur AANMELDEN
12.30 uur AANMELDEN

Restaurant | Welkom bij Restaurant Inspirations. Een sommelier vertelt over de (nieuwe) wijnen van MartiniPlaza.

Keuken | Benieuwd hoe het er in de keuken aan toe gaat? Meld je dan aan voor de rondleiding; dan krijg je een kijkje in de keuken waar de koks het diner voor de avond voorbereiden!

Rad van Fortuin | Geef een slinger aan het rad en maak kans op exlusieve items. Altijd prijs met o.a. muziekboxjes, merchandise van de theatervoorstellingen en teamfoto's met handtekeningen van de spelers van Donar.

Voor de kleintjes | Natuurlijk vermaken de kleintjes zich ook in MartiniPlaza. Knutselen, schminken, stokvangen en lekker springen op het springkussen. Er is een zithoekje waar wordt voorgelezen (met boeken van voorstellingen die ook in het Theater gaan plaatsvinden).

Visagie en kapper | Een nieuwe look? Kruip in de huid van een echte artiest. Kom langs in de artiestenfoyer en laat gratis je make-up en haar doen door een professionele make-up artiest en kapper!**

MartiniPlaza quiz | De grote wat weet ik van martiniplaza quiz is een interactieve show van 15 minuten waar je kennis wordt getest over martini plaza! De winnaar? Die wint een echte beker! De quiz vindt plaats in de zijfoyer van MartiniPlaza.

Werkzaamheden tijdens de open dag | MartiniPlaza staat nooit stil, ook niet tijdens de open dag. Er wordt opgeruimd en opgebouwd. Zaterdagavond vindt namelijk een muziekvoorstelling plaats van The Dolly Dots, Q-Music the Party XL in de Expo hal en een diner in de Springerzaal.

Op de hoogte blijven van alle evenementen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn!

Archief