Overprikkeld brein

Meer dan alleen voeding voor je brein

Brain Food is een lifestyle, uniek voor ieder individu. Het is een manier van omgaan met je voeding én je brein. Met Brain Food kun jij je hele fysieke en mentale systeem in balans brengen. Wil jij erbij zijn?

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zondag 19-03-2023 15:00 uur bestel
bestel

Miljoenen prikkels per seconde

In de huidige maatschappij krijgt het brein dagelijks miljoenen prikkels te verwerken. Flikkerende beeldschermen, deadlines op werk en verontrustende berichten in de media schreeuwen om onze aandacht en laten deze vervolgens niet meer los. Hierdoor krijgen ook jouw hersenen meer prikkels te verwerken dan ooit eerder het geval was in onze miljoenen jarenlange evolutie.

Overprikkeld brein

Het is een situatie die bij veel mensen leidt tot een overprikkeld brein. Het overprikkeld brein is een van de grootste opkomende problemen in de moderne wereld en kan tot uiting komen in stress, burn-out, depressie, vermoeidheid, angststoornissen, verslaving en geheugen- en slaapproblemen. Ook jij herkent bepaalde van deze problemen ongetwijfeld uit je eigen omgeving.

Overprikkeld brein: tools en tips

Ondanks de zorgwekkende toename van deze aandoeningen blijft de onderliggende oorzaak vaak onderbelicht. Hier hoopt Charlotte Labee met de Overprikkeld Brein Tour verandering in te brengen.

Tijdens deze interactieve lezing deelt Charlotte Labee de belangrijkste oorzaken en oplossingen voor overprikkeling met je, inclusief praktische tools en tips die je kunt inzetten om meer grip te krijgen op je brein en leven.

Tickets

Koop je tickets via deze link.