Beurs

Sieraden- en Paranormaalbeurs

Bureau View

Op zaterdag 5 en zondag 6 januari vindt de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View plaats. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de Sieradenbeurs aanwezig.

Paranormaalbeurs

Voor de 42ste keer wordt de Paranormaalbeurs georganiseerd. Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.  

Sieradenbeurs

Tijdens de 26ste sieradenbeurs zullen diverse standhouders een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als je zelf een uniek sieraad wil maken, zit je op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden). 

Openingstijden

Zaterdag 12:00 - 17:30 uur
Zondag 11:00 - 17:30 uur

Entree

€ 6,50
65+ € 5,00
Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.
De Sieradenbeurs mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs. 

Meer informatie verkrijgbaar bij Bureau View in Voorschoten. website: www.sieradenbeurs.nl of www.paraview.nl.