Wegwerkzaamheden Automobilisten vanuit richting Drachten of Groningen West Lees meer

Spirituele Beurs

New Age en alternatieve geneeswijzen

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021 wordt er in MartiniPlaza Groningen de spirituele beurs Paraview georganiseerd. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 02-10-2021 12:00 uur € 0,00 (tot 12 jaar) - € 7,00 bestel
bestel
zondag 03-10-2021 11:00 uur € 0,00 (tot 12 jaar) - € 7,00 bestel
bestel

Over de beurs

Op de spirituele beurs Paraview kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken.

Breed aanbod

Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in een openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Zo kunnen er onder andere (één of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamers, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als oliën en voedingsproducten.

Opkomst new age en alternatieve geneeswijzen

Bureau View organiseert al sinds 1995 45 Paranormaal beurzen per jaar door heel Nederland. Gedurende deze jaren zijn new age en alternatieve geneeswijzen voor veel mensen steeds meer geïntegreerd in het dagelijkse leven. De gedachte leeft dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten en slapen. Er is meer aandacht voor verdieping van het leven en voor ontspanning. Tegenwoordig worden er bijvoorbeeld veel zelfhealing boeken gelezen, bestaan er talloze new age winkels, doen veel mensen aan yoga of andere ontspanningstechnieken en hebben de alternatieve genezers het steeds drukker.

Lezingen

Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, numerologie, handlijnkunde, reiki, gidsen en de helende kracht van edelstenen.

Openingstijden

  • Zaterdag: 12.00 - 17.30 uur
  • Zondag: 11.00 - 17.30 uur

Entreeprijzen

  • € 7,00
  • 65+ of met kortingsflyer: € 5,00
  • Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis

Tickets vooraf te reserveren via deze website.
Ga voor meer informatie en kortingsbonnen naar paraview.nl