Muziek Concert

Paul & Simone: Zonder jou

Een muzikale reis door verleden, heden en toekomst

Stil zitten en niets doen is geen optie. Samen legden Paul & Simone de basis voor een sprankelende show op de ruïnes van Hello, Dolly!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
woensdag 16-12-2020 20:00 uur € 33,50 - € 33,50 laatste!
laatste!
donderdag 17-12-2020 20:00 uur € 33,50 - € 33,50 laatste!
laatste!
vrijdag 18-12-2020 20:00 uur € 33,50 - € 33,50 uitverkocht
uitverkocht

Inclusief servicekosten

Wij hanteren een maximum van 4 tickets per bestelling wegens de coronamaatregelen. Meer dan 4 tickets? Verdeel uw tickets dan over twee of meer boekingen.

Medialane presenteert: Paul & Simone: Zonder jou
Stil zitten en niets doen is geen optie. Samen legden Paul & Simone de basis voor een sprankelende show op de ruïnes van Hello, Dolly! Ze nemen je mee op een muzikale reis door verleden, heden en toekomst waarin niets zeker is maar alles mogelijk.

Credits
Cast: Paul de Leeuw, Simone Kleinsma
Script: Paul de Leeuw
Foto: Merlijn Doomernik
Producent: MediaLane

Meer informatie: www.paulensimone.nl

1 huishouden per reservering| Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onderstaande opties. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces. Vanaf 17.00 uur is ons restaurant Inspirations geopend.

Dineren

Speciaal voor deze voorstelling hebben wij de volgende theaterschotel samengesteld: Gegrilde Zalmfilet / Antibiose (Kappertjes,ui, tomaat, olijf, balsamico) / Zacht gegaarde venkel en tomaat uit de oven / Puree van aardappel en pompoen / Friethoes frites met Brander Mayonaise

Borrel arrangement (€ 12,50)

Met een nagenieten arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar na de voorstelling.