Familie Musical

PAW Patrol Live!

De Grote Race

Klaar voor actie?! De grootse internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! "De Grote Race" komt in het najaar van 2021 exclusief naar Nederland en België! Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zondag 16-01-2022 10:30 uur € 24,50 - € 32,00 bestel
bestel
zondag 16-01-2022 13:30 uur € 24,50 - € 32,00 bestel
bestel
zondag 16-01-2022 16:30 uur € 24,50 - € 32,00 bestel
bestel

Inclusief servicekosten & garderobe

De enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., zijn alleen van november 2021 t/m januari 2022 in een selectief aantal grote theaters te zien, met een Nederlandse cast en volledige Nederlands gesproken.

Het verhaal

In PAW Patrol Live! "De Grote Race" is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? 

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups vóór en ná de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

De voorstelling duurt 90 minuten en is geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar.

Let op! Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.