Familie

Peppa Pig Live!

Schoolreisje naar het strand

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland op 23 mei 2021.

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 09-04-2022 14:00 uur € 22,50 - € 22,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten en garderobe

Vandaag is de grote dag!

Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Meet & Greet

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Met korting naar Huisje Boompje Baby Event

Heb je tickets voor Peppa Pig? Dan kan je na de voorstelling met 50% korting naar Huisje Boompje Baby Event in MartiniPlaza. Koop je kaarten met korting (op vertoon ticket Peppa Pig) bij de receptie van MartiniPlaza.