Pink Floyd Project

The Wall 40 Years

In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. The Wall 40 Years is een grootse voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door Pink Floyd Project.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 30-11-2019 20:00 uur € 41,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

The Wall

The Wall is het magnum opus van Pink Floyd. Een deels autobiografisch werkstuk geschreven door bassist/zanger Roger Waters waarin isolement en machtsmisbruik centraal staan. Pink Floyd bracht The Wall op 30 november 1979 uit als dubbel-lp, waarna het werkstuk in 1980 en 1981 33 dertig keer live werd uitgevoerd; wereldwijd slechts op vier locaties: Los Angeles, New York City, Londen en Dortmund. Een show die tot op dat moment in de popmuziek ongekend was, met een meterhoge én meterslange muur tussen band en publiek, filmanimaties van Gerald Scarfe en levensgrote poppen. Na de dubbel-lp en de reeks optredens verfilmde regisseur Alan Parker in 1982 The Wall, met zanger Bob Geldof in de hoofdrol.

Liveshow

De liveshow van The Wall kende destijds een grootse aanpak die in de popmuziek geen gelijke had en die nu te zien is in The Wall 40 Years. Met KidsRights kinderkoor, groot decor, bijzondere projecties én quadrafonisch geluid.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor jou een speciale Pink Floyd theaterschotel samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van je kaarten (17,50). Tijdens het bestellen van je kaarten of via deze pagina is ook à la carte reserveren mogelijk. 

Pink Floyd theaterschotel
Gebakken kalfsoester | Saus van rocquefort en brie | Chutney van wintergroenten | Patatoe wedges met kruiden en knoflook | Frisse salade