Wegwerkzaamheden Automobilisten vanuit richting Drachten of Groningen West Lees meer
Evenement

Qmusic the Party XL

4 uur fout

Dé Qmusic Foute Party XL-4 uur fout komt naar MartiniPlaza!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 11-12-2021 20:00 uur € 16,65 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Qmusic the Party XL 

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Qmusic the Party XL – 4uur FOUT! komt naar MartiniPlaza met als special guest: T-Spoon en Charly Lownoise. 4 uur lang alleen maar over de top met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Schreeuw ‘I gotta know right now’ in het paradijs bij je dashboardlichtje en ga boom, boom, boom, boom over de dansvloer met een echte Vengaboy. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je helemaal suf in je met veren uitgedoste glitterjurk, je roze rokkostuum of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in. Qmusic zorgt ervoor dat het één grote “OJAAAAAA” avond wordt. Het thema van de avond is OVER DE TOP!

Special guest: T-spoon

Wie terugverlangt naar de dance-scene van de jaren 90, kan niet om T-spoon heen. Internationaal bestookten ze de hitlijsten met meer hits dan beats per minuut. Nu is het moment eindelijk daar en brengen zij samen een dynamische show met louter en alleen hun grootste hits. Wie ze kent niet…… No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Smiling, See The Light, Part of My Life en natuurlijk de megahit S.. On The Beach.

Special Guest: Charly Lownoise

Eén van de grondleggers van de happy hardcore, zo mag Ramon Roelofs, alias Charly Lownoise, wel worden genoemd. Samen met Mental Theo was hij verantwoordelijk voor de knaltrack ‘Wonderful days’ en maakte hij vele ‘Rave the City’-feesten tot legendarische avonden. Je bent dus gewaarschuwd als hij straks zijn draaitafel openschuift.

Meer informatie

  • Deuren open: 20:00 uur
  • Party time: 21:00 – 01:00 uur
  • Thema: OVER DE TOP!
  • Line up: twee Q Music DJ’s, T-Spoon en Charly Lownoise
  • Leeftijd: 18+
  • Staanplaatsen
  • Heb je hulp nodig bij het bestellen van je tickets? Neem dan contact op met: events@fletcher.nl
  • In verband met de COVID-19 maatregelen heeft dit evenement niet kunnen plaatsvinden op 13 juni 2020. De nieuwe datum voor dit evenement is 11 december 2021.

Let op! Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.