Muziek
Archief

QUEEN The Music

The show must go on!

In de theatershow QUEEN The Music, staat de muziek van deze muzikale kunstenaars volledig centraal. Een tienkoppige band, met vier(!) topvocalisten (twee dames en twee heren) brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie!

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

QUEEN The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire.

Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics) en Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker van Nederland) zijn twee van de leadvocalisten. Zij zullen worden bijgestaan door twee special guests, die het front komen versterken. Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar ongelofelijke gelijkenis zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische Barcelona.

Uiteraard komen alle grote hits voorbij. Deze show brengt je een avond Queen zoals je nog niet eerder hebt beleefd!

Special Guest

Bij deze show is zanger John Vooijs als special guest uitgenodigd! Hij speelde o.a. de hoofdrol in de officiële Queen musical ‘We Will Rock You!'. John Vooijs kreeg dankzij de TV-talentenjachten voor Tarzan en Joseph nationale bekendheid en speelde naast We Will Rock You, hoofdrollen in Mamma Mia en was te zien in The Voice Of Holland. John woont inmiddels al jaren in Duitsland waar hij hoofdrollen speelde in Tarzan, Ghost en Jesus Christ Superstar. Op 7 juni is hij te gast in MartiniPlaza. 

Na afloop draait een DJ in de theaterfoyer.

Archief