De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 juni niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer
Familie
Archief

Repelsteeltje en de blinde prinses | Theater Rotterdam

Te zien in Stadsschouwburg De Harmonie (Leeuwarden)

‘Repelsteeltje en de blinde prinses’ is een waargebeurd sprookje van Theater Rotterdam over belofte en schuld voor de héle familie. Op woensdag 19 en donderdag 20 februari te zien in Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Een voorstelling van Theater Rotterdam (voormalig Ro Theater) in de populaire traditie van De gelaarsde poes en Lang en gelukkig. Vol grappige verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten. Het broeit op het paleis tussen de koningin en haar prins-gemaal. Ze ruziën over wie de baas is en over hun blinde dochter. Ook broeit het bij Joost de varkenshoeder, die opschept over zijn dochter Sterre, die 'goud uit stro' kan spinnen. En het broeit zeker bij aardmannetje Repelsteeltje en zijn vrouw Karla, die een groots en meeslepend leven willen.

Tekst: Don Duyns / Regie: Pieter Kramer / Met: Wart Kamps/Bart Rijnink, Joke Tjalsma, Kim van Zeben, Patrick Duijtshoff, Judith van den Berg, Bas Hoeflaak en Johanna Hagen.

Meer informatie is te vinden op de website van de Harmonie.

Archief