Muziek Dans

Rhythm of the Dance

The Christmas Show

Een kersttraditie om in ere te houden

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
maandag 02-01-2023 20:00 uur € 36,70 - € 41,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Terug van weggeweest

Meer dan 10 jaar stond deze authentieke Ierse dansvoorstelling jaar na jaar tijdens de Kerstperiode in de Nederlandse theaters. En met veel succes; enthousiast publiek, groeiend aantal bezoekers en uitverkochte zalen. Na een tijdje van afwezigheid zijn ze eindelijk weer te zien in Nederland. Een dansvoorstelling zoals deze volgens de Ieren zou moeten zijn; een traditioneel spektakel vol opzwepende dans en live gespeelde muziek.

Origineel en spectaculair  

In ‘Rhythm of the Dance’ brengen jonge Ierse topartiesten op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht. Laat u in vervoering brengen door de dansers en danseressen - voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows, aangevuld met live musici en vocalisten. Weergaloos.

Een dansspektakel in kerstsfeer

Rhythm of the Dance trok de afgelopen twintig jaar al meer dan 14 miljoen toeschouwers uit 52 verschillende landen, verdeeld over vier continenten. Beleef dit meeslepende dansspektakel in kerstsfeer. Een onvoorstelbaar avondje uit in de donkerste dagen van het jaar.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur). Op de dag van de voorstelling na 15.00 uur bestellen kan alleen via de reserveerlijn.

Ontvangst- en pauzearrangement (9,50 p.p.)

Bij binnenkomst staat een kop koffie of thee klaar met een lekkernij. In de pauze staat er een pauzedrankje klaar met luxe nootjes en zoutjes.

Nagenieten arrangement (12,50 p.p.)

Heerlijk genieten na de voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje. Dit arrangement bestaat uit twee drankjes naar keuze en een heerlijk borrelplateau.