Muziek Dans

Rhythm of the Dance

Irish New Year Party

Rhythm of the Dance trok de afgelopen 23 jaar al meer dan 14 miljoen toeschouwers uit 52 verschillende landen, verdeeld over vier continenten.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
maandag 02-01-2023 20:00 uur € 36,70 - € 41,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Terug van weggeweest

Al meer dan 10 jaar stond deze authentieke Ierse dansvoorstelling jaar na jaar in de wintermaanden in de Nederlandse theaters. En met veel succes; enthousiast publiek, groeiend aantal bezoekers en uitverkochte zalen. Nu zijn ze eindelijk weer te zien in Nederland. Een dansvoorstelling zoals deze volgens de Ieren zou moeten zijn; een traditioneel spektakel vol opzwepende dans en live gespeelde muziek.

Beleef nu dit meeslepende dansspektakel volgens de Ierse traditie. Begin het nieuwe jaar goed met dit onvergetelijke avondje uit.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur). Op de dag van de voorstelling na 15.00 uur bestellen kan alleen via de reserveerlijn.

Ontvangst- en pauzearrangement (9,50 p.p.)

Bij binnenkomst staat een kop koffie of thee klaar met een lekkernij. In de pauze staat er een pauzedrankje klaar met luxe nootjes en zoutjes.

Nagenieten arrangement (12,50 p.p.)

Heerlijk genieten na de voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje. Dit arrangement bestaat uit twee drankjes naar keuze en een heerlijk borrelplateau.