Openingstijden De receptie en kassa zijn gesloten van ma 15 juli t/m zo 11 augustus en van ma 19 t/m... Lees hier meer

Robèrt van Beckhoven

De theatrale foodexperience

Beleef smaak! In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube, biedt theater wel de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven. Robèrt van Beckhoven (o.a. Heel Holland Bakt, Wie Is De Mol, zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX), visionair op het gebied van food, serveert het publiek - letterlijk aan zijn tafel - een theatrale foodexperience.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
vrijdag 13-03-2020 20:00 uur € 45,50 - € 45,50 bestel
bestel

Inclusief garderobe & pauzedrankje

Een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje. Een verrassende theaterbeleving met diverse lekkernijen.

Beleef smaak

Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, ook een vakman die met zijn verhalen en anekdotes over eten en cultuur je aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. Hij brengt met zijn Brabantse roots de gezelligheid dichtbij het publiek.

We zien je uiteraard graag in ons restaurant Inspirations maar vragen je wel om wat ruimte over te laten voor het lekkers dat wordt geserveerd tijdens de voorstelling.