Show
Archief

Robèrt van Beckhoven

De theatrale foodexperience

BELANGRIJK NIEUWS
De overheid heeft besloten dat evenementen voor meer dan 100 personen tot en met 31 maart worden afgelast. Dit betekent dat deze voorstelling niet door kan gaan. Indien u voor deze show kaarten heeft gekocht bij MartiniPlaza ontvangt u persoonlijk bericht over een nieuwe datum of restitutie van uw kaarten.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten en garderobe

Beleef smaak! In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube, biedt theater wel de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven. Robèrt van Beckhoven (o.a. Heel Holland Bakt, Wie Is De Mol, zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX), visionair op het gebied van food, serveert het publiek - letterlijk aan zijn tafel - een theatrale foodexperience.

Een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje. Een verrassende theaterbeleving met diverse lekkernijen.*

Beleef smaak

Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, ook een vakman die met zijn verhalen en anekdotes over eten en cultuur je aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. Hij brengt met zijn Brabantse roots de gezelligheid dichtbij het publiek.

We zien je uiteraard graag in ons restaurant Inspirations maar vragen je wel om wat ruimte over te laten voor het lekkers dat wordt geserveerd tijdens de voorstelling.

* Helaas kunnen we bij deze voorstelling geen rekening houden met allergieën. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Robert van Beckhoven theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Robèrt van Beckhoven theaterschotel
Gegrilde kogelbiefstuk | Kruidenboter | Blokjes gekruide aardappel | Fijne doperwtenratatouille | Frisse salade

Archief